onsdag 27. februar 2019

Bmi barn kalkulator

For barn ≤ år gjelder andre normalverdier enn hos voksne. I kalkulatoren vises normalområde og vektkategori i forhold til angitt kjønn og alder. I Norge brukes begrepet iso-KMI om disse grensene.

Iso-KMI er et uttrykk for hvilken vektklasse den målte verdien hos et barn tilsvarer hos voksen: iso-KMI 25: . Omregningstabell for BMI tilpasset barns alder og kjønn (kalt IsoBMI). Den vanlige BMI-vektklassifiseringen fungerer også dårlig på barn og unge under år, . Fyll ut høyde og vekt og regn ut din BMI.

For å sjekke om barnet er overvektig, må du først legge inn barnets høyde og vekt i en BMI-kalkulator. BMI-kalkulator går ikke lavt nok for de . BMI er en forkortelse for Body Mass Index, forholdet mellom vekt og høyde. Med noen tastetrykk i KMI-kalkulatoren, kan du selv beregne kroppsmasseindeksen (Body mass Index - BMI) for å finne ut om du er innenfor anbefalingene. BMI-kalkulator viser om en person er over- eller undervektig eller har normal.


WHOs BMI-tabell passer ikke for barn og unge. Tidligere benyttet en gjerne høyde-vekttabeller, men i dag brukes først og fremst KMI eller på engelsk BMI - body mass index. IsoBMI är en vidareutveckling av BMI För vuxna.


Her kan du regne ut om barnet ditt veier for mye.

Hvis man bare bruker en KMI-kalkulator, vil resultatet bli misvisende. BMI uträkning för barn görs inte på samma sätt som för en vuxen. En annan BMI tabell används då för att räkna ut ett mer passande index.


BMI-klassene er beregnet for voksne personer over år. BMI kalles også for KMI, en forkortelse for kroppsmasseindeks. Den mest exakta BMI räknaren för personer under 20år. Skriv bara in kön, ålder, längd och vikt.


Vi har dessutom en räknare för kroppsfett och kaloriförbrukning. BMI tallene gjelder ikke for barn, gravide og idrettsutøvere med stor muskelmasse. BMI, Body Mass Index, angir forholdet mellom vekt og høyde og brukes for å se om. For barn og unge gjelder andre begrensninger som varierer med alderen. En BMI kalkulator er en indikator på undervekt, normalvekt og overvekt.


Siden BMI ikke tar hensyn til individuelle forskjeller i kroppssammensetning vil fettprosenten være et mye bedre mål på din generelle form . Fordi BMI varierer med kjønn og alder, kan ingen standard nummer brukes for sunn BMI hos barn; i stedet, CDC tilbyr en BMI for alder kalkulator, der må du . ISO KMI er gjeldende måleenhet for barn justert etter kjønn og alder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg