onsdag 13. februar 2019

Laktase

Laktase, enzym som katalyserer nedbrytningen av laktose. Laktosen spaltes til galaktose og glukose slik at den kan tas opp i tarmen. Enzymet laktase bidrar til nedbryting av laktose (melkesukker) i melk og meieriprodukter. Tilføring av laktaseenzym forbedrer laktosenedbrytingen hos personer . Laktase finnes naturlig i kroppen, og svært få mangler enzymet helt.


Ved laktoseintoleranse reduseres aktiviteten til laktaseenzymene av ulike årsaker, og . Nycopro Laktase forbedrer laktosenedbrytningen og tas samtidig med alle måltider som inneholder laktose.

Nycopro Laktase er for personer som har vansker med å bryte ned laktose. Enzymet laktase bidrar til nedbrytning av laktose. Lav FODMAP-diett for irritabel tarm innebærer blant annet for mange å utelukke laktose fra kostholdet. Med tilskudd av enzymet laktase, kan flere nyte melk og . Melkesukker (laktose) er et disakkarid som må spaltes av et enzym i tynntarmsslimhinnen (laktase) for å kunne absorberes.


Kjøp Nycopro laktase Tab hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. De som har laktoseintoleranse har for lite av enzymet laktase. Dette fører til at kroppen ikke kan bryte ned melkesukker, som igjen fører til plager i mage og tarm .

Hos individer med laktoseintoleranse er nivået av laktase så lavt at kun en liten del av laktosen tas opp fra tynntarmen. Fra fødselen produseres enzymet laktase i tynntarmen hos mennesker og andre dyr. Dette enzymet er en forutsetning for å fordøye morsmelk. Laktase, for deg som ikke tåler laktose Laktase kan være et godt alternativ når man f. Er du laktoseintolerant og er på tur i Sverige, så bør du benytte anledningen til å fylle opp beholdningen av laktase-enzymer.


Nesten alle organer i kroppen produsere enzymer eller kjemikalier som hjelper i ulike system prosesser i menneskekroppen. Laktase enzym tilhører familien av β-galaktosidase. Laktase produseres naturlig i kroppen, og er generelt til stede i børsten langs membranen av tynntarmen.


Denne manglende evnen kommer av for lite av enzymet laktase, som normalt er produsert av cellene som er i tynntarmen. Nycopro Laktase-tablettene forbedrer laktosenedbrytningen og tas samtidig med måltider som inneholder laktose. Det er funnet en punktmutasjon på genet som koder for enzymet laktase, som forklarer at de fleste nord-europeere beholder laktase-aktiviteten . Nycopro laktase tabletter - Enzym til nedbrytning av laktose, stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg