torsdag 9. november 2017

Hudutslett hos voksne

Hos voksne kan utslett med herpesvirus, såkalt helvetesild (herpes zoster) gi karakteristiske, smertefulle utslett. Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Atopisk ekseVanlig tilstand hos barn og voksne, med eksem som har en arvelig komponent.

ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er allergisk. Hos voksne personer kan utslettet skyldes en infeksjon eller . Det kan være en rekke årsaker til at voksne får utslett med feber. Voksne har en tendens til å utvikle utslett som kan være mild eller alvorlig.

Disse utslett kan være et resultat av allergiske reaksjoner, bivirkninger til medisiner, . Dagen etter våknet jeg opp med flere små røde veskefylte utslett i høyre håndflate, samt et par på venstre pekefinger. Hei Jeg har fått utslett som startet på venstre side av navelen, det. Fargen er vanligvis hvitlig, men kan hos noen også være rosa og brunaktig. Atopisk eksem er et rødt, nuppete og kløende utslett, og det er flest barn som får det (ca. ), men mange voksne er også plaget.


Hudutslett kan komme i forbindelse med infeksjoner, hudirritasjon eller allergi. Andre hudutslett kan komme av allergi overfor noe man har spist, bruk av . Disse utslett kan være et resultat av allergiske reaksjoner, bivirkninger av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg