mandag 20. november 2017

Behandling av høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk, hypertensjon, betyr at trykket i kroppens pulsårer er høyere enn det som defineres som normalt. Det systoliske trykket, overtrykket, er over 140 . BufretLignendeHøyt blodtrykk (hypertensjon) betyr at trykket i kroppens pulsårer er høyere enn det som defineres som normalt.

Vanligvis er ikke høyt blodtrykk noen akutt . Norge har en behandlingstrengende høyt blodtrykk, og 7-80mennesker står på blodtrykkssenkende behandling. Høyt blodtrykk er heller ingen sykdom i seg selv, men det øker risikoen for flere sykdommer. Symptomer på høyt blodtrykk; Behandle høyt blodtrykk; Prognose. Når det høye blodtrykket senkes, minskes denne risikoen betydelig. Det er derfor viktig å få behandlet et høyt blodtrykk for å unngå følgesykdommene.


REGULERE HØYT BLODTRYKK: Noen tar allerede medisiner, men for dem. Norge har behandlingstrengende blodtrykk. De siste tiårene har det kommet en rekke nye medisinske gjennombrudd når det gjelder behandlingen av høyt blodtrykk.


Om og når høyt blodtrykk skal behandles med legemidler, vil variere med alder og helsetilstand og total risiko for framtidige sykdommer. Høyt blodtrykk øker risikoen for å utvikle sykdommer i hjerte, hjerne og. Høyt blodtrykk er ikke en sykdom i seg selv, men bør behandles for å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg