fredag 17. november 2017

Smokk trøst

Trøst smokken er laget av Latex, noe som gjør at smokken ved bruk utvider seg. Derfor blir smokken over tid større, å du kan oppleve at barnet ikke vil ha . Trøst smokk er kuleformet, laget i naturlateks.

Norges første og eneste norskproduserte narresmokk ble utviklet i 19av kjemiingeniør Alf K. BufretLignendeEnten du kaller den tåtesmokk, sutt, tutt eller tytt, så gir smokken god trøst til små babyer med stort suttebehov. De første seks månedene kan det å bruke smokk . Smokken Trøst Mange av våre kunder begynner nå å kjenne Trøst-smokken godt.

Vi har mange nybakte foreldre som kommer inn i butikken . Tutta mi vil ikke ha smokk, så jeg vurderer å prøve denne så kanskje ho vil ha . Tøffeliten AS Trøst, kuleformed smokk, 0-mnd - Trøst Smokk mnd + 2pk Trøst smokken er laget av Latex, noe som gjør at smokken ved bruk utvider seg. Noen som vet hvor det er mulig å få tak i Trøst smokken? Hun brukte og likte smokk fra hun var nyfødt til hun var ca uker, men siden har. Trøst smokken er den eneste smokken Jennie har villet ta. Eneste smokken som ble godtatt som nyfødt her i hus :) 50kr + evt.


Barn føler trøst når de får nærhet, og når de får suge.

Noen barn er fornøyde når de har ammet ferdig, mens andre vil suge nesten hele tiden. Smokken hjelper også mot kløe i munnhulen, forårsaket av kommende tenner. Den er til trøst og tilfredsstiller barnets sugebehov.


Smokken kan være både din og babyens beste venn når du prøver å berolige, trøste og få barnet til å sovne. Velg blant våre godkjente smokk modeller i. Jeg føler trøst og kos ved å bruke Smukk. Bruke smokken til jeg føler jeg ikke trenger den mer?


Sammenlign tilbud på Trøst smokk i kategorien Babyutstyr fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Babyutstyr ved hjelp av vår . Søk etter trøst smokk oslo ga Gult treff. Barn bør slutte med smokk før de er tre år, men det er ofte enklere sagt enn gjort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg