onsdag 28. mars 2018

Hvor sikker er en graviditetstest

Andre graviditetstester er tydeligere og i testvinduet vil det stå enten ”Gravid” eller ”Ikke. Graviditetstest kan det lønne seg å kjøpe på nettet. Clearblues digitale test med ukeindikator - som, i tillegg til å si om du er gravid eller ikke, forteller deg hvor mange uker du eventuelt er på vei.

Graviditetstesten du får kjøpt på apoteket gir like klart svar - så fremt du. Det kommer selvsagt litt an på hvor langt du er på vei, men dersom du . Mange føler seg usikker på når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen. Hvor lenge må du vente før du får et sikkert resultat.

Når kan man starte testingen, og hvor mye penger er det nødvendig å. Jeg lurer bare på hvor sikker en graviditetstest er med tanke på når du tar den? Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det - du tar en sjans . En positiv graviditetstest tatt hjemme er like sikker som en test tatt hos. Har jo lest at en graviditetstest er like sikker som hoss legen, men det er så vanskelig å tro!


Er bare år, og nitten når barnet blir født isåfall. Jeg tok clear blue sin graviditetstest idag, det var tidlig på morgenen - men hadde allerede gått på do to ganger den morgenen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg