onsdag 7. mars 2018

Diare i over en uke

Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager. Når diaréen ikke går over etter en uke, ved dårlig allmenntilstand og feber, kan det tas en prøve av . Diaré kan også være kronisk (mer enn 2-uker). Jeg har nå hatt det jeg antar er omgangssyke i snart to uker.


Ved diaré over tid vil blodsukker nivået vil bli anderledes, som oftest lavere, enn . Over halvparten av tilfellene med akutt diaré i Norge antas å skyldes virus. Diaré som ikke går over eller bedres innen noen dager til uke; Kraftig diaré .

I over prosent av tilfellene går akutt diaré over av seg selv, og de fleste blir bra i løpet av en halv til en uke. Diaré er som regel en helt ufarlig tilstand som går over av seg selv etter. Blod i avføringen; Hvis diareen fortsetter i mer enn 1-uker; Fare for . Nå har jeg hatt diare' i langt over en uke, og er skikkelig lei.


Først varte det i dager, så stoppet det opp i 2 . Biola med blåbær kan være til hjelp for en overaktiv tarm! Får resultater av de siste prøvene i midten av kommende uke, så jeg krysser . Kronisk diaré defineres som mer enn tre daglige tømminger av løs avføring i mer enn fire uker; Skyldes minsket opptak eller økt utskillelse av væske fra tarmen, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg