mandag 26. mars 2018

Termometer feber

Et termometer er et godt hjelpemiddel til å måle kroppstemperatur hos barn, voksne og dyr for å finne ut om man har feber. Vi har testet termometere til å måle feber hos barn. Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og er ikke en. Armhulen – avhengig av at termometeret ligger helt i ro under målingen og at . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Febersesongen er her for fullt, og det er lurt å ha et termometer for hånd som måler temperaturen til minstemann både korrekt og hurtig.


Accutemp febermåler er et munn-, armhule- og rektal termometer.

I tillegg til feber kan den også måle temperaturen på luft, overflater og væsker. Feber er en tilstand der barnet har en kroppstemperatur på 38° C eller mer. Man bruker et lite digitalt termometer (fås kjøpt på apoteket), fører . Braun NTF30er et såkalt no touch-termometer, som måler temperaturen ved at. Termometeret har et tydelig lydsignal ved feber og har også en innebygd . Er noen litt pjuske og dårlige kan man enkelt finne ut om personen brygger på feber med et slikt måleapparat. Et smart og enkelt hjelpemiddel som gir et raskt og . Feber ernbsp;en av kroppensnbsp;forsvarsmekanismer.


Det finnes engangshylser som kan brukes på termometeret ved febermåling.

Feber kan være forårsaket av virus-og bakterieinfeksjoner, får overopphetet og en rekke sykdommer. Hvis et termometer ikke er tilgjengelig, det finnes andre . I praksis sier man at man har feber når man måler en temperatur på 3eller 38°C. Termometeret skal sitte minutter i armhulen eller til termometeret piper.


Hva slags termometer som brukes har således betydning for. For bruk i munnhule, armhule eller endetarm. Definisjonen på feber endres i takt med alderen - Age Pricision tar hensyn til. Ridian Febertermometer er et raskt, pålitelig og nøyaktig febertermometer som måler den infrarøde temperaturen uten å berøre den som måles. Det finnes ulike typer termometer som kan brukes til å måle temperaturen.


Enig i at allmenntilstanden er viktigere enn eksakt temperatur, samt opplysninger om hvorvidt man har feber eller ikke - og det kjenner de fleste uten termometer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg