mandag 10. april 2017

Vitaminer for gravide

Folat er et B-vitamin som man finner i grovt korn, frukt og grønnsaker. Tilstrekkelig tilførsel av vitaminer og mineraler under graviditet og amming er av stor . Noen næringsstoffer er spesielt viktige for deg som er gravi og det anbefales at gravide tar tilskudd av folat og vitamin D. Gravide og ammende har et økt behov for visse vitaminer og mineraler og kan ha nytte av kosttilskudd for å dekke sitt daglige behov for vitaminer og mineraler. Mat og drikke – informasjon til deg som er gravid (helsenorge.no).


Gravide trenger imidlertid som regel et ekstra tilskudd av D-vitamin. Lurer du på om du får i deg alt du trenger nå som du er gravid? Under graviditeten øker behovet for en del vitaminer og . Gravide får de fleste vitaminer og mineraler via kosten, men ved Oslo Jordmor og Kvinnesenter har man gode råd om kosttilskudd for gravide.


Vitaminer og mineraler i Lifeline Care GRAVID inngår i de mengdene som de felles nordiske ernæringsanbefalingene angir for en gravid kvinne. Dette er vitaminene og mineralene du trenger å få nok gjennom svangerskapet. Side av - Vitaminer i svangerskapet skrevet i Mitt svangerskap: Jeg lurer på hva dere andre gjør, jeg tar GRAVID fra lifeline.


Kroppen din er til en hver tid avhengig av å bli tilført både vitaminer og. Dersom du er gravid eller planlegger å bli det, bør du ta et daglig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg