onsdag 19. april 2017

Rs virus

Nesten alle barn har gjennomgått RS-virus infeksjon før to års alder, men de færreste har vært skikkelig syke. RS-virusinfeksjoner er en hyppig årsak til at . RS er en svært vanlig virusinfeksjon hos barn.

Men for noen barn kan RS-viruset bli alvorlig og kreve sykehusinnleggelse. Vanligvis gir RS-virus (respiratorisk syncytialt virus) bare lette symptomer som en forkjølelse. Dersom viruset angriper de nedre luftveier hos små barn, kan det . RS-virusinfeksjon er infeksjon med respiratorisk syncytialt virus (RS-virus) i familien paramyxoviridae.

Infeksjonen er en hyppig årsak til nedre . Men det er slimet som er problemet, og årsaken til at viruset kan være så farlig for små barn. RS-virus er forkortelse for respiratorisk syncytialvirus. I vintermånedene er denne gruppen virus den hyppigste årsak til akutt bronkitt hos små barn.


Respiratorisk syncytialt virus (RS-virus) er antagelig den vanligste årsaken til , og det kan utvikle seg til. RS-virus er en vanlig årsak til nedre luftveisinfeksjoner hos spedbarn og små barn. Det er viktig med god håndhygiene for å redusere risikoen for RS-virus.


RS-virus ses typisk hos barn under år, og som oftest er barna under måneder. RS-virus smitter fra person til person og gjerne via hendene.

Bronkiolitt er en infeksjon i lungene hos babyer og små barn. Bronkiolitt forårsakes vanligvis av et virus som heter RS-virus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg