mandag 17. april 2017

Komdom

Kondom bør derfor brukes ved samleie, munnsex og analsex. Kondom beskytter mot graviditet ved at sædcellene fanges opp før de kommer inn i skjeden. Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg.

Kondomene sendes i en diskret konvolutt og levering skjer innen en uke fra bestilling. Hvor navnet 'kondom' kommer fra, vet man ikke helt. Noen tror at det er oppkalt etter en viss Dr.


Condom, som levde i England på 15tallet.

Et kondom er et prevensjonsmiddel i form av et slags futteral, ofte laget av latex,. Kondom reduserer risikoen for graviditet og for å få kjønnssykdommer som . BufretVi har et bredt utvalg med kondomer fra verdens mest kjente kondommerker som Pasante, Durex, EXS, Amor, osv. Du finner alle typer former, størrelser, farger . Kondomer er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter deg mot både uønsket graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner.


Kondomet er en ufarget, profilert latekskondom med pakning. Kondom er et prevensjonsmiddel som dekker mannens penis under samleie. Kondom, prevensjonsmiddel som består av en tynn gummihylse som trekkes over penis slik at sædvæsken og sædcellene ikke tømmes i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg