onsdag 5. april 2017

Atopisk eksem ansikt

Utslett i ansiktet er vanlig og kan ha flere årsaker. Atopisk eksem er svært vanlig og debuterer ofte i barnealder. Atopisk eksem (barneeksem, atopisk dermatitt) er en tilstand med tørr, kløende.

I tillegg er det ofte også utslett i ansikt, på bryst, hender og andre kroppsdeler. Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet. Atopisk ekseGir tørr kløende hud i ansiktet.


Atopisk eksem kan oppstå både hos barn og voksen.

En baby eller et spedbarn kan også ha det da noen blir født med det. Den vanligste typen av eksem er atopisk eksem, også kalt atopisk dermatitt. De vanligste stedene er ansiktet, overkroppen og eksem på hendene. Atopisk eksem er veldig tørr hud som klør og føles stram, og oppstår vanligvis i ansiktet.


Den kan også være flakete og noen ganger føre til ruhet og røde flekker. I denne brosjyren omtales atopisk eksem og kontakteksem. ATOPISK EKSEMange som sliter med atopisk eksem blir verre om.


De som virkelig vil nyte godt av den nye generasjonen eksemsalver er de med kraftig kronisk eksem eller mye utslett i ansiktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg