mandag 24. april 2017

Hvit utflod gravid

Er det normalt med hvit utflod når man er gravid? BufretLignendeDet er økt utflod fra skjeden under graviditet, noe som i de fleste tilfeller skyldes de. Det er mye rart som skjer med kroppen når du blir gravi og ikke alt.

Melkeaktig utflod er vanlig under graviditet ihvertfall, hvor tidlig det kommer. Har hatt litt stikking, noen dager med MYE hvit utflod og de siste . Det er vanlig å ha økt utflod i svangerskapet. Under graviditeten øker blodsirkulasjonen til skjedeslimhinnen, livmorhalsen og livmoren, cellene vokser i raskere .

Og når man så er gravi så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Kjente på det, var som tynn lotion, nesten skummet(?). Hvordan er utfloden ved tidlig graviditet?


Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende26. Jeg har de siste dagene hatt tykk og hvit utflod! Pleier vanligvis ikke å ha det i denne perioden av syklusen. Har bare hatt dette en gang før i tiden før ikm, og da var jeg gravid. Men sett bort ifra det som skjedde med meg, så er tykk, hvit utflod veldig . Mange kvinner klager ofte sett hvit utflod tidlig i svangerskapet.


Noen tenker på som en tidlig graviditet symptom. De som tror de er rett og så er fortsatt bekymret .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg