mandag 10. april 2017

Fjerne hår

HÅRETE: Du bør ikke prøve å fjerne håret på ryggen selv, mener ekspertene MinMote har snakket med. Mange ønsker hårveksten fjernet for godt - hvert fall rundt bikinilinjen. IPL og laser er to sider av samme sak, man behandler uønsket hår med .

Når det gjelder hvilke metoder du har for å fjerne hår, så har du nok rett i at å bruke høvel på såpass store områder ikke er så bra. Når man barberer håret, vil det fort gro ut igjen, slik at det blir litt stikkende svarte hår som titter ut. Det blir litt kaktus, som du beskriver det så fint.


Og når bikinitrusene skal på, så må håret av. Her snakket vi selvsagt om de ulekre stubbene som stikker frem under bikinitrusen. Når sesongens bikini endelig er i hus, er det bare en ting som mangler; en hår- og nuppefri bikinilinje! KAN BLI TYKKERE OG STIVERE: Bruker du høvel for å fjerne at mørkt hår på overleppa eller haken, forsvinner ikke problemet - snarere tvert . De mest vanlige stedene på kroppen å fjerne hår fra er leggene og armhulene.


Hvis du fjerner hårene under armene er dette mest sannsynlig noe du gjør ofte . Vi har moderne og trygge metoder vi bruker til å fjerne hår på klinikken vår her i Oslo. Her behandler vi kunden med den siste diodelaseren. Et kjerringråd vi har fått sendt inn går på at man skal bleke håret som man vil fjerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg