fredag 7. april 2017

Hva er riktig blodtrykk

Blodtrykket som måles på legekontoret er det blodtrykket som måles i arteriene (pulsårene). Men hva regnes egentlig som normale verdier? Blodtrykket er det trykket som blodet utøver mot veggen i blodkarene.

Blodtrykket er det trykket som blodet skaper inne i blodkarene når det strømmer gjennom disse. Hva er normalt blodtrykk og når er det for høyt? Blodtrykket måles både når hjertet trekker seg sammen og når det er avslappet.


Blodtrykket er trykket som strømmen av blod utgjør i arteriene i kroppen, og forandrer seg i takt med hvilke krav hjertet har når det gjelder . Lær deg mer om blodtrykket og viktigheten av å ikke ha høyt blodtrykk. Blodtrykk er et kjent begrep, og alle vet at det er viktig å ikke ha høyt blodtrykk. Så er det jo litt til hvordan en normalt ligger.


Hva er blodtrykket deres, og hva er grensen for et lavt blodtrykk. Høyt blodtrykk - Nasjonalforeningen for folkehelsennasjonalforeningen. Når blodet strømmer gjennom blodårene skaper det et trykk som virker mot veggene inne i blodårene.


SVAR: HeiBlodtrykket ditt var nok helt flott da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg