mandag 10. april 2017

Behandling av tennisalbue

Smerter i albuen kalles ofte tennisalbue eller golfalbue. Det finnes også god behandling ved behov. Slik går du frem; Dette er treningsprogrammet; Programmets hoveddel; Annen behandling ved tennis- og golfalbue. Hva er den beste behandlingen av akutt tennisalbue? Eller kan du like gjerne droppe behandling?


Tennisalbue blir vanligvis bedre av seg selv, men behandling kan fremskynde bedringen. Det anbefales å bruke armen bare så mye som smerten tillater, og å .

Fysioterapi, kortison eller ingen behandling? En ny studie fra Universitetet i Oslo viser at hverken kortison, . Vi har lang erfaring med behandling av tennisalbue. Her får du behandling og tips til hva du kan gjøre selv for tennisalbue.


Man har lenge trodd at tennisalbue og liknende tilstander skyldes senebetennelse, og det har derfor vært vanlig å behandle tilstanden med . Tennisalbue (lateral epikondylitt) skyldes en overbelastning av senefestet på utsiden av albuen. Tilstanden kan gi smerter og redusert bevegelighet i hele armen . Dette har sjeldent opphav fra de nevnte sporter. Kiropraktorene på Atlasklinikken i Oslo og Bergen vil diagnostisere og behandle deg effektivt!

Ved en tennisalbue vil man ha smerter i dette området. Mange tilfeller av tennisalbue går over av seg selv uten egentlig behandling. Tennisalbue, eller lateral epikondylitt, er en svært vanlig belastningsskade som forårsaker smerter på utsiden av albuen.


Man bør søke vurdering og behandling raskt for å unngå at plagene blir kroniske. Hvis tennisalbuen er yrkes betinget, kan en fysioterapeut hjelpe deg med . Behandlingen består i første omgang i at fjerne den udløsende årsag. Dette kan betyde ændring af arbejdsstillinger, . Mange tilfælde af tennisalbue går over af sig selv uden egentlig behandling. Langt de fleste tilfælde går over med det, man kalder konservativ behandling, . Trykkbølgebehandlingen gjør det mulig å behandle hele den smertefulle muskelen i dybden og fra flere vinkler. En person som lider av tennisalbue har kanskje ikke å se lenger enn sin egen kropp for den mest effektive behandlingen, ifølge en studie . Jeg fikk behandling hos en fysioterapeut som hadde behandlet fotballspillere før.


Jeg gråt nesten fordi de var så vondt, men jeg ble bra. Tennisalbue er en tilstand som ikke bare rammer tennisspillere. Tennisalbue innebærer en betennelse i muskelfestet på albuens utside.


UTBREDT: Stadig flere blir rammet av lidelsen tennisalbue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg