torsdag 13. april 2017

Blødende hemoroider

Jeg har hatt en ytre hemoroide lang siden av endetarmsåpningen flere ganger, særlig i forbindelse med fødsel. Blødende hemoroider skrevet i Mammas kropp: Jeg har hatt hemorider etter begge fødslene, men nå har det kommet en som blør, utvendig. Skriv utBehandling av hemoroider og forskjellen på hemoroider og kreft.

Hva kan det bety at man har sett blod i avføringen? Må det være kreft eller kan det være ufarlig? Gravid › Helse › SvangerskapsplagerBufretLignendeSvært mange mennesker har hemoroider, faktisk så mange som en av tre.


Men graden av plager er ulik og mange vil ikke en gang merke at de har hemoroider.

Analsprekker, analkløe og hemoroider er endetarms plager som rammer mange. Det er viktig med rett behandling, slik at tilstanden ikke forverres. Blødende hemoroider har sår og sprekker som medfører blødninger. Det finnes mange forslag til behandling, og en metode . Hemoroider er vanligvis ikke farlig, men det er veldig smertefullt. Et kjerringråd mot hemorider er å spise to fedd med hvitløk daglig.


Hemoroider er en slags åreknuter som sitter omkring endetarmsåpningen. Hemoroider viser seg ofte som smerter, eller ved (eventuelt kraftig) blødning etter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg