fredag 28. april 2017

Hånd fot og munnsykdom bilder

Hånd-,fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon med utslett i munn, hender og. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det . Hånd-, fot- og munnsykdom er veldig smittsomt, men helt ufarlig.

Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som gir blemmer i håndflatene, på føttene og i munnen. Sykdommen smitter lett og er vanligst på våren og . Hån fot og munnsykdom er en ikke sjelden sykdom som forårsakes av et virus. Sykdommen er ganske uskyldig og går som regel over av seg .

Infeksjon med coxsackievirus kan gi svært ulike sykdomsbilder. Men hånd-, fot- og munnsyke er ikke så farlig som det ser ut. Hånd-, fot- og munnsykdom rammer vanligvis barn under ti år. Mild utslettsykdom som vanligvis forårsakes av Coxsackie A16-virus. Vanligst hos barn, og opptrer ofte som mindre utbrudd i barnehager sommer og . Hånd-, fot- og munnsykdom (også hånd-, fot- og munnsyke) er en menneskelig infeksjonssykdom som kjennetegnes av lette allmensymptomer og utslett på . HUDEN FLASSER AV: Hånd-, fot- og munnsykdom gjør at huden flasser av.


Dette skjer gjerne på slutten av sykdomsforløpet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg