mandag 3. april 2017

Vitamin b2

Vitamin B(riboflavin) er ett av de åtte vannløselige B-vitaminene. Vitamin Ber spesielt viktig for funksjonen av enzymer som tar del i energiomsetningen i . Riboflavin inngår i koenzymer som overfører hydrogenatomer i oksidasjons- og reduksjons-reaksjoner i kroppen og i energiproduksjonen.

Matvarer som naturlig er rike på vitamin B eller riboflavin, er kornprodukter som knekkebrød (av type Rugsprø, Finncrisp), kornblandinger, hvetekim, . B-vitaminer er en fellesbetegnelse på flere vannløselige vitaminer med en rekke ulike funksjoner i kroppen. Her kan du lese mer om ulike B-vitaminer. B2-vitamin er en viktig bestanddel av to forskjellige koenzymer, kalt FAD og FMN.

FAD og FMN inngår i en rekke enzymsystemer som er nødvendige for . Vitamin B also called riboflavin, is one of B vitamins. All B vitamins help the body to convert food (carbohydrates) into fuel (glucose), which is used to produce . This week, in part three of my series on the ins and outs of vitamins, we will look at the antioxidant, energy-producing power station known as vitamin B2. Vitamin Bis responsible for maintaining healthy blood cells, helping to boost energy levels, facilitating in a healthy metabolism, preventing free radical. Vitamin B also known as riboflavin, is arguably the only vitamin that gives you a visual cue as to its passage through your body.


Riboflavin, også kalt vitamin B Lactoflavin eller vitamin G, er et vannløselig vitamin med en nøkkelrolle i å opprettholde helse hos mennesker og dyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg