fredag 28. april 2017

Øke sjansen for å bli gravid

Har du hyppig ubeskyttet sex, så øker også sjansene for å lykkes. I boken ”På vei” skriver Gro Nylander at av par vil lykkes i å bli gravide innen tre måneder . Muligheten for å bli gravid henger til en viss grad sammen med den generelle. Bare en av fire lykkes i å bli gravide den første måneden de prøver. Annenhver dag rundt eggløsning skal hjelpe til med å øke sjansene for å bli gravid.


Mannens sæd kan overleve i opptil timer i kvinnens . Visste du at det er flere ting man selv kan gjøre for å øke sjansen for å bli gravid? For å bli gravid er det mange ting som skal klaffe. Vi håper våre tips kan øke sjansen for å bli gravid. Samtidig er det viktig å huske at det er hjelp å få.


Noen kvinner blir gravide uten problemer, andre bruker måneder eller år for å bli gravide. Det at man prøver å bli gravi og ønsker å få barn er en stor beslutning for . Så man kan bli gravid ved å ha sex både før og etter eggløsning også – og med flere forsøk per måne øker jo sjansen betraktelig. Mange tror de har skjønt det, men har sex når de ikke kan bli gravide i det hele tatt.


Her er rådene som øker sjansen for å bli gravid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg