fredag 28. april 2017

Behandling fibromyalgi

Fibromyalgi er et smertesyndrom som består av ulike symptomer og tegn. Tilstanden er kjennetegnet ved kroniske muskelsmerter i store deler . Alle opplever smerter fra tid til annen, men ved fibromyalgi har du smerter i.

Det finnes ingen enkel kur for fibromyalgi, men det finnes behandling som kan . Fibromyalgi er et utbredt helseproblem som preges av vedvarende smerter. Har du en sekundærdiagnose med fibromyalgi må den også behandles. Man må gjøre noe med årsaken til at man får disse smertene i muskler .

Ny forskning viser at fibromyalgi forårsakes av en betennelse i sentralnervesystemet. Fibromyalgi er en tilstand som kjennetegnes av smerter i . Fibromyalgi er vanskelig å diagnostisere, vanskelig å behandle og pasientene opplever ofte at sykdommen har lav status. Et viktig utgangspunkt er forståelse for og aksept av sykdommen din.


Fibromyalgi er kronisk, men symptomer og følgetilstander vil ofte mildnes hvis . Fibromyalgi kjennetegnes gjerne ved langvarige muskelsmerter som vandrer og tilstanden kalles et smertesyndrom. Behandling er en kombinasjon av trening . Fibromyalgi er en generalisert smertetilstand oftest ledsaget av uspesifikke symptomer som dårlig søvnkvalitet, tretthet og stivhet. De fleste med fibromyalgi behandles i kommunehelsetjenesten og tilbudet til denne pasientgruppen er svært variabelt rundt omkring i landet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg