mandag 3. april 2017

Luft i magen mat

LUFT I MAGEN: Personer med en irritabel tarm kan oppleve problemer med mye luft i magen og mange toalettbesøk på en dag. Visse matvarer øker sjansen for luft i magen. Dette gjelder: Belgfrukt som linser, bønner og erter.

Nederst i denne artikkelen kan du lære mer . PubMed Health: Abdominal bloatingOPPBLÅST MAGE? Det er matvarer som kan forebygge denne plagen, og det finnes også matvarer du bør unngå fordi de gir ekstra luft. Eksperten kan fortelle at oppblåst mage skyldes økt mengde gass i den.

Han forklarer at en del av gassen kommer fra luft vi svelger med mat . Ulike fordøyelsesplager som luft i magen og treg mage slik du nevner er svært. Prøv å finn ut hvilke matvarer som gir deg plager, og unngå å velge bort de . I tillegg produserer tarmbakteriene gass når enkelte matvarer fordøyes i tykktarmen. Bruk av antibiotika kan gi løs mage og luftplager siden legemiddeltypen . SIDE2:) Med riktig mat kan du ende opp med flatere mage. Svelging av luft kan også bidra til at du føler oppblåst. Plages du av mye luft i magen, bør du holde deg unna denne maten.


Drikke med kullsyre kan skape unødvendig mye luft i magen.

Ta deg derfor tid til å spise uten stress og mas, og tygg maten godt. Kål, erter og løk er eksempel på matvarer som fører til at en promper. Det tilfører rett og slett magen luft, og mange føler seg også oppblåst .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg