tirsdag 4. april 2017

Pollenallergi symptomer

Rennende nese, tett nese, nysing og at det klør i nesen og øynene er vanlige symptomer ved allergi mot pollen eller pelsdyr. Allergi fører lett tankene til høysnue og irriterte øyne, men trøtthet er også et vanlig symptom på allergi. Mens plagene i nesen og øynene ofte inntreffer kun .

Kanskje har du plager med allergi – nysing er nemlig et vanlig symptom på allergi. Pollenallergi (høysnue) er en vanlig form for allergi, og gir symptomer som kløe, nysing og rennende øyne og nese. Litt i underkant av én million nordmenn har . Eksempler er middallergi og allergi mot dyrehår.

Det spesielle med pollenallergi er at den kommer på samme tid . Pollen kommer også fra Salix (selje, vier og pil) og burot. Symptomer på pollenallergi er som regel allergiplager i øyne og nese. Ved pollenallergi renner ofte nesen, den klør, tetner til og man nyser.


Symptomer ved gresspollenallergi er de samme som ved pollenallergiplager for øvrig;. Det finnes en rekke medisiner mot pollenallergi. Pollenallergi (høysnue) er en allergi mot pollen fra planter, gress og trær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg