onsdag 26. april 2017

Hjernehinnebetennelse symptomer voksen

Symptomer; Hjernehinnebetennelse i Norge; Smitte; Vaksinasjon. Både barn og voksne kan få hjernehinnebetennelse. Den kan utvikle seg i løpet av bare noen timer.

De viktigste symptomene er feber og nakkestivhet. Hjernehinnebetennelse er en livstruende tilstand som kan forekomme i alle. Det er mange symptomer og tegn, men ikke alle er tilstede på samme tid . Mens voksne og barn kan klage over de prototypiske symptomer på stiv nakke, kraftig hodepine og frysninger, hjernehinnebetennelse symptomer hos babyer er . Både bakterier og virus kan gi hjernehinnebetennelse, men den mest fryktede varianten skyldes meningokokkbakterien. Både voksne og barn kan få hjernehinnebetennelse, men.


De vanligste symptomene på hjernehinnebetennelse er frysninger, feber og . Hjernehinnebetennelse (meningitt) kan forårsakes av både bakterier og virus, men. Typiske symptomer er høy feber, nedsatt allmenntilstan hodepine,. Hjernehinnebetennelse (meningitt) og blodforgiftning (sepsis) er.


Det er veldig viktig å kjenne symptomene på hjernehinnebetennelse og blodforgiftning. Symptomene på hjernehinnebetennelse hos voksne er ikke lett identifiserbar, som de kan ofte forveksles med symptomer på influensa eller et annet virus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg