onsdag 19. april 2017

C vitamin

Vitamin C (askorbinsyre) er en viktig antioksidant. Vitamin C bidrar til oppbygging og vedlikehold av bindevevet i kroppen og øker opptaket av ikke-hem jern i . C-vitamin kalles også for askorbinsyre og er et av de mest kjente vitaminene.

Vitamin C er en antioksidant, og tilhører en gruppe vannløselige vitaminer og er . Vitamin C, også kalt askorbinsyre, tilhører gruppen vannløselige vitaminer. Vitamin C er viktig i oppbygging og vedlikehold av kroppens støttevev. C-Vitamin er det vanlige navnet på stoffet askorbinsyre. I vitamintilskudd brukes en form som kalles askorbat, f. Vitamin C (askorbinsyre) hører til blant de vannløselige vitaminene. De aller fleste dyr kan selv syntetisere (lage) vitamin C, mens mennesker er avhengig av å få . De vannløselige vitaminene omfatter C-vitamin og B-gruppens vitaminer.


Et overskudd av disse vitaminene vil skilles ut av nyrene. Vitamin C kalles også askorbinsyre og er en viktig antioksidant. Frukt og grønnsaker er gode kilder til vitamin C. Vitamin C hjelper til å opprettholde et normalt . C-vitamin (askorbinsyre, ascorbic acid) er et vannløselig vitamin som er nødvendig for kroppen.

Det har også vært brukt for å prøve å forebygge og behandle en . C-vitamin er et viktig vitamin for oss, siden det styrker immunforsvaret og bindevevet, og hjelper kroppen å regulere jernopptak og . C-vitamin, askorbinsyre, tilhører gruppen av vannløselige vitaminer. Vitaminet har en viktig rolle i oppbygningen og vedlikeholdet av kroppens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg