onsdag 26. april 2017

Store kviser på ryggen

Akne på ryggen behandles tilsvarende kviser i ansiktet, også med. PÅ RYGGEN: Hudormer og kviser på ryggen kan være et stor problem for . Har du store, dype, verkende kviser, bør du absolutt vente til de har en soli gul tupp før du klemmer på dem, sier Kjersti Johansen, .

Derfor skjønner jeg ikke hvorfor det bare kommer på ryggen. Dette plager meg veldig og kvisene blir ofte til arr, selv om jeg ikke rører dem. Jeg har fått så inn i helvete mye kviser på ryggen! Hvis du virkelig plages av disse kvisene og de er store, vonde og røde og det i tillegg tar tid .

Hvorfor får man kviser på ryggen, og hvordan blir du kvitt de? Om du har store områder med kviser, slik som på ryggen, kan denne dusjgelèn være en fordel. Kvisene og arrene på ryggen gjør at hun kvier seg for å bade med andre.


SIDE2): Å få kviser og akne på rygg og bryst er et vanlig, og ofte sjenerende, problem. Halvparten av de som sliter med akne i ansiktet, . Rett over puppene det er flere småkviser mens i mellom puppene har jeg store nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg