mandag 22. januar 2018

Langvarig halsbetennelse

Et par dager etter fikk han halsbetennelse og opphovnede mandler. Han gikk til sin fastlege og fikk bekreftet at han var rammet av streptokokker . Jeg har i omtrent en og en halv måned slitt med halsbetennelse (streptokokker).

Jeg fikk først en antibiotikakur som fungerte kjempefint i starten . Det er også viktig å finne ut om du har mononukleose, fordi det forklarer hvorfor halsbetennelsen blir så langvarig. En langvarig halsbetennelse er en som varer lenger enn den gjennomsnittlige lengden på banale infeksjoner som influensa. Jeg feirer i dag to måneder med halsbetennelse cheers foruten litt feber, (selvfølgelig) sår hals og at fysisk prestasjonsnivå ikke er på topp har .

Hvite flekker i halsen og vondt- langvarig halsbetennelse skrevet i AnonymforuHar hatt kraftig halsbetennelse i over en uke nå,, er på dag . AnonymforuJeg fikk akutt halsbetennelse for 5uker. Både virus og bakterier kan forårsake en halsbetennelse. Leste nå att vanlig crp ved halsbetennelse er 30-60.


De fleste pasienter med halsbetennelse behandles bare symptomatisk uten antibiotika, men noen ganger krever sår hals nærmere undersøkelse og muligens . BufretLignendeHalsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget. Unngå langvarig bruk av sukkerholdige pastiller da det kan føre til hull i tennene. Utbrudd av halsbetennelse og skarlagensfeber var forholdsvis vanlig før. GAS-bærere i lesjonene sine og særlig i .

Sår hals er som regel et tegn på en av tre følgende sykdommer (se tegning): betennelse i mandlene, infeksjon i svelget eller halsbetennelse. Sykdommen er blant annet karakterisert ved halsbetennelse, hovne. Mitt råd er da å oppfordre til beskyttet samleie (bruke kondom), og å oppsøke lege dersom du får en langvarig halsbetennelse som du ikke blir . Langvarig hoste i etterkant av en forkjølelse kan jo ofte være tegn på at det har utviklet seg en bronkitt. Da er det ofte ikke snakk om infeksjon med et nytt virus, . Og mindre alvorlege sjukdommar - for eksempel halsbetennelse eller urinvegsinfeksjon. Streptokokk gruppe A-infeksjon - veileder for . Etter en ukes tid oppstår kraftig halsbetennelse.


Det er ikke uvanlig å få langvarige tretthetssymptomer i etterkant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg