fredag 19. januar 2018

Ansiktsmaske mot uren hud

Jeg tenkte å tipse dere om en helt amazing hjemmelaget ansiktsmaske som hjelper mot uren hud. Jeg prøvde den for første gang kun for et par . JorgObé er et dansk hudpleiemerke som har utviklet en dyptrensende ansiktsmaske og ansiktsskrubb mot kviser, hudormer og uren hud.

Her er vår DIY-guide til gode, hjemmelagede ansiktsmasker. Den virker uttørrende på fet, oljete hud og har en oppstrammende effekt. Ansiktsmaske for kviser - Effektiv behandling mot uren hud.


Sliter du, som de fleste andre, med kviser og uren hud? He Bruk ansiktsmaske mot kviser og uren . I denne artikkelen skal vi vise deg hvor lett det er å lage fire fantastiske masker for uren hud. Hud som stadig får mange kviser, trenger spesiell pleie for å bli kvitt overflødig fett, døde hudceller og. Gir glø motvirker rynker og frisker opp huden.


FET HUD: Sammen med honning, yoghurt og eggehvite, er sitron et godt middel mot fet hud. Aspirin-tabletter og ha det i ansiktsmasker. Har du prøvd alt av dyre produkter og kremer mot uren hu men. Denne hjemmelagde ansiktsmasken fjerner uren hud raskt og skånsomt.


Hvorfor ikke forsøke en hjemmelaget ansiktsmaske?

Denne masken skal rense, beskytte, hjelpe mot uren hu stramme og forhindre aldring .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg