onsdag 17. januar 2018

Mokki solbriller

Mokki solbriller baby lyseblå M (Blue block Lens ). Mokki solbrille baby turquoise S (Polarisert lens). Find mange andre Mokki produkter hos miinto.

Disse solbrillene var midt i blinken for oss. Myk gummi rundt , lett å justere og jenta vår virker veldig fornøyd med dem på istedenfor å gå med . Mokki solbrille baby - lyseblå M Solbriller med polykarbonatlinser, med myke etuier hvor også mikrofiberkluter er inkludert. Vinneren av #mokkieyewear sin påskekonkurranse er Angelika og hennes datter Ylva som så fint poserer med Mokki-briller.

Solbriller inspirert av norske tradisjoner med klassisk . Welcome to Mokki, please select your site. Mokki AS, Tvetenveien 15 06Oslo, Norway Tel: 21Fax: 222 . Mokki solbriller for baby har vi solgt i mange år nå. Kundene forteller at disse har en god passform for de minste barna. Passer perfekt fra barnet er noen uker og . Fargen ser hvit ut på bildene, men er mer naturhvit i virkeligheten.


Mokki solbrille baby (0-år) gir babyen den beste beskyttelsen mot farlige UV-stråler. Solbrillene er miljøvennlige og komfortable, og følger gjeldende . I dag skal vi vise dere et parr av våre mange solbriller fra mokki! Vi hadde disse på outfiten i går og :-) Til kun 20- Såå kule! Solbriller er veldig viktig og jeg har flere modeller å vise deg.


Det er påske, solen skinner ( ihvert fall i Oslo ) og uansett er det sesong for solbriller:-) Vi fyller opp stativene i butikken med solbriller fra Mokki . Sammenlign priser på alle Mokki Solbriller (4).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg