fredag 12. januar 2018

Allergi mot midd

Mistenker du at du er allergisk mot midd? Midd finnes overalt omkring oss, men det finnes hjelp hvis du har plager. Bortsett fra at de lett gir allergier, er midd ufarlige for mennesker.

De biter ikke og sprer ikke smitte av noe slag. LHL Astma og allergi Allergi Allergi mot husstøvmidd. Du kan også finne midd i stoppede barneleker, stoppede møbler, tepper og andre tekstiler.


Der det er mye midd i støvet, anbefales tiltak mot midden.

Det var mye med tanke på å forebygge allergi mot dun og fjær, men også fordi man trodde at . Er du blant dem som bruker masse ti penger og energi på å rengjøre madrassen din, fordi du er allergisk mot midd? MIDD: Dersom du er plaget med tett nese og hovne øyne om natten kan det godt være du bør. Middallergi er en type luftveisallergi som kan gi symptomer som tett og rennende nese.


Allergi mot husstøvmid lagermidd og pollen (atopi). Når vi får hunder inn på klinikken med ørebetennelser, hudinfeksjoner eller generell kløe starter vi . En allergitest mot mid selv med verdi 6 betyr ikke nødvendigvis allergi. Jeg har hatt barn med høyere verdier, også #10 uten at det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg