fredag 12. januar 2018

Intim barbering

Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet intimbarbering (10). Hvis du skal være fornuftig, bør du kun barbere bikinilinjen. Det gjelder å behandle den følsomme huden i intimsonen med forsiktighet.

Her får du tips for en skånsom intimbarbering. Jeg tror aldri jeg har hørt om at en mann har ombestemt seg når han får se hvordan intimfrisyren ser ut. INTIMBARBERING: En eksotisk dansers tips om hvordan få en perfekt intimbarbering inkluderer eksfoliering, babyolje og alkohol. Når man barberer seg her kan huden og hårsekkene bli irritert, og huden blir da rød og. Nøkkelen ved intimbarbering er å irritere huden så lite som mulig.


Du har derfor sikkert hørt og lest mye forskjellig om intimbarbering. I de siste årene har det blitt veldig populært blant jentene å barbere seg nedentil. Ifølge statistikk tar vist over av jentene fram høvelen. Det er mange spørsmål som kommer når det gjelder intimbarbering. Hva er mest vanlig, å fjerne hårene i underlivet eller ikke?


Intimpleie og intimbarbering er ikke alltid så lett. De aller fleste intimbarberer seg helt eller delvis, men mange har i dag problemer med irritasjon, kløe og røde .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg