onsdag 10. januar 2018

Penis ring

En penisring kan både være til glede for han og for henne, med og uten vibrator, være ereksjonsfremmende og til og med stimulere testiklene. Fleksible ringer med justeringsmuligheter er å anbefale de første gangene du prøver en penisring. Disse ringene er enklere å sette på og ta av.

Ordene penisring og ereksjonsring brukes gjerne litt om hverandre, men det er en forskjell mellom disse. En ereksjonsring er ment for å holde blodet ute i penis, . Her har vi samlet informasjon om penisringer, du lærer hva en penisring er, hvordan den brukes og hva du bør tenke på når du skal kjøpe deg en penisring. Alle menn kan benytte seg av penisringer og stadig flere gjør det.

Penisringen har i løpet av de siste ti årene blitt et stadig mer . Hvis man er en flittig leser av erotiske nettsider, så finner man raskt ut at det er mange som ikke aner hva en penisring er – eller hvor mye moro . Den klassiske screaming O penisringen som på kort tid er blitt kanskje verdens mest solgte vibrerende penisring! Kan også benyttes som en vibrator på to fingre. Fra en enkel japansk penisring, til avanserte penisringer med ett utall vibrasjons muligheter. En penisring er en enkel ring av for eksempel gummi eller tøyelig plast som man trer på penis.


Ringen er forholdsvis stram og hindrer delvis blodet i . En penisring er et sexleketøy, som festes rundt penisroten eller både penis og testikler. En penisring gir deg kraftigere ereksjon, sterkere og .

Jeg skaffet meg nylig en penisring, og det gjør susen! En ting ar at jeg kan holde orgasmen tilbake lenger, men både hardhet og størrelse øker . Helse, sex og livsstil › SexBufretLignendeSå du påstår at en penisring også forhindrer den refraktære perioden menn må ha etter utløsning? Her kan du se vårt omfattende utvalg av penisringer. Når du bruker en penisring, vil du få en stivere og mer langvarig ereksjon. En penisring vil gi deg en kraftigere og mer fyldig ereksjon, fordi blodet blir lenger tid i penis på grunn av trykket penisringen gir.


Penisringer og -hylser har to hovedfunksjoner. Den ene er å øke nytelsen hos partneren, den andre å gjøre penis stivere og stiligere. I was wondering what exactly a cock ring does?


And has it been known to be effective at what it's supposed to do? Jeg har et spørsmål knyttet til bruk av penisring. Jeg er i et forhold med en mann som er eldre enn meg. For extra excitement enjoy the buzz from a vibrating ring or rabbit .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg