onsdag 24. januar 2018

Symptomer på svangerskapsdiabetes

Svangerskapsdiabetes gir sjelden symptomer. Kun få gravide opplever de vanlige symptomene på diabetes; ekstrem tørste, hyppig vannlatning og vekttap. Hovedforskjellen på svangerskapsdiabetes og annen diabetes er at. Som regel oppdages svangerskapsdiabetes før kvinnen har noen form for symptomer. Svangerskapsdiabetes er sukkersyke (diabetes) som oppstår i svangerskapet.


Svangerskapsdiabetes gir som oftest ingen symptomer. Symptomer på svangerskapsdiabetes kan være nedsatt allmenntilstan tørste og hyppig vannlating - symptomer som mange gravide har .

Cirka av alle gravide får svangerskapsdiabetes. Tilstanden gir ofte ingen symptomer, men ettersom alle gravide i Norge følges så godt opp, oppdages de . Svangerskapsdiabetes er en tilstand mange gravide bekymrer seg for. Men hvem kan få det, hva er det egentlig, og hvordan behandler man . De fleste kvinner med svangerskapsdiabetes får ingen symptomer.


Bare i sjeldne tilfeller opplever kvinnen tørste, økt urinutskillelse og vekttap . Sist svangerskapskontroll sjekket de ikke urinprøve, jeg vet det er der de ser det. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg