søndag 14. januar 2018

Norovirus symptomer

Norovirus er den vanligste årsaken til utbrudd av ikke-bakteriell. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler . NOROVIRUS GIR OMGANGSYKE: Opptrer hyppig i november til januar og gir oppkast og diaré som symptom.

Norovirus forårsaker smittsom gastroenteritt og er årsaken til epidemier av. Symptomer på noroviruset er akutt kvalme, oppkast, magesmerter og vannaktig diaré. I tillegg opplever mange influensalignende symptomer som feber, muskel- . Viruset er også luftbårent, og kan overføres ved for eksempel hoste.

En syk person er smittefarlig så lenge han eller hun har symptomer på sykdommen, størst er . De fleste utbrudd på skoler, sykehjem og cruiseskip skyldes norovirus, forteller. OMGANGSSYKE: Norovirus og rotavirus slår ut ulikt. De vanligste symptomene ved norovirusinfeksjon er kvalme, oppkast og diaré, og . Norovirus er en gruppe virus som formerer seg i tarmen og kan gi sykdom hos mennesker. NOROVIRUS: Oppkast, diaré og feber er vanlige symptomer - og mange har fått omgangssyka nå før jul.


Norovirus(et calicivirus tidligere kalt Norwalk-like virus) er en av de vanligste. I tillegg opplever mange influensaliknende symptomer som feber, muskel- og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg