fredag 26. januar 2018

Smitter underlivssopp

Nei, du kan IKKE smitte mannen din med sopp, fordi soppinfeksjon. En gynekolog jeg var hos i høst sa at underlivssopp ikke er smittsomt. Sopp i underlivet,barn smittet av voksen?

BufretLignendeDe fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Som regel skyldes infeksjonen en oppblomstring av gjærsoppen Candida albicans, som finnes . Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp - Lommelegen. Mange kvinner behandler seg selv for underlivssopp, men andre infeksjoner kan gi lignende.

Kvinner blir ikke smittet fra sin partner. Underlivssopp er vanligvis enkel å behandle, men noen kvinner sliter med. Har begge candida, kan de smitte hverandre frem og tilbake og derfor bør begge . Kan det bli verre av å ha sex, smitter det, og bør man bruke kondom eller spiller det ingen rolle? Hva slags underlivssopp er det som smitter?


Underlivssopp forsvinner vanligvis med behandling. Hvis begge to har underlivssopp, kan dere smitte hverandre frem og tilbake. Det er bare viktig at begge går på kuren, kan være lurt og også kontakte legen din.


Det er sjelden at sopp fra skjeden smitter til partneren.

Hvis dette skjer gir det en lett rødme og kløe på penis som leges spontant. Hei, Lurte på hva som er sant når det kommer til underlivsopp. Har lest opp og ned på forskjellige steder, får som svar . Kan det være at mannen har sopp og smitter meg når vi har sex?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg