onsdag 10. januar 2018

Trøst smokk

Trøst smokken er laget av Latex, noe som gjør at smokken ved bruk utvider seg. Derfor blir smokken over tid større, å du kan oppleve at barnet ikke vil ha . Trøst smokk er kuleformet, laget i naturlateks.

Norges første og eneste norskproduserte narresmokk ble utviklet i 19av kjemiingeniør Alf K. Forum › Baby og småbarn › Småtroll 0-årBufretLignende26. Tutta mi vil ikke ha smokk, så jeg vurderer å prøve denne så kanskje ho vil ha . Enten du kaller den tåtesmokk, sutt, tutt eller tytt, så gir smokken god trøst til små babyer med stort suttebehov.

De første seks månedene kan det å bruke smokk . Smokken Trøst Mange av våre kunder begynner nå å kjenne Trøst-smokken godt. Vi har mange nybakte foreldre som kommer inn i butikken . Tøffeliten AS Trøst, kuleformed smokk, mnd+ - Trøst Smokk mnd+, 2pk Det er ingen forskjell på størrelsen på smokken 0-18mnd og 15mnd +. Noen som vet hvor det er mulig å få tak i Trøst smokken?

Apologies, but no were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post. Har en baby på mnd som sliter med å holde på smokken pga dårlig.


Kjøpte ny smokk i går, var egentlig på utkikk etter trøst-smokken, men . Lillebror har også et sugebehov, men har nektet å ta smokk. Barn føler trøst når de får nærhet, og når de får suge. Noen barn er fornøyde når de har ammet ferdig, mens andre vil suge nesten hele tiden.


Trst smokken er den eneste smokken Jennie har villet ta. Smokken hjelper også mot kløe i munnhulen, forårsaket av kommende tenner. Den er til trøst og tilfredsstiller barnets sugebehov. Smokk har en gunstig effekt selv om barnet sover på magen eller på.


Smokken kan være en kilde til trøst og trygghet for en gråtende baby, . Ved behov kan du vaske smokken under rennende vann. Hvordan steriliserer man MAM smokker i steriliserings- og transportboksen? Hun brukte da smokk, og det hjalp henne veldig.


Brukte den aldri som trøst eller annet, men kun da sugebehovet var som verst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg