tirsdag 30. januar 2018

Influensa behandling

Symptomer på influensa; Slik smitter influensa; Behandling av influensa; Når bør lege kontaktes? Hvordan unngå å smitte andre med influensa; Vaner som . Tamiflu og Relenza er legemidler til behandling av influensa.

Behandling kan forkorte sykdomsperioden og mildne sykdomsforløpet, . For dager siden - Informasjon til allmennheten og helsepersonell om influensa og sesonginfluensa. Råd om antiviral behandling og forebygging av influensa. Influensa gir feber og smerter i hele kroppen, og i tillegg luftveissymptomer.


Slik behandling fås på resept, og for å være effektiv må den starte . Det finnes for tiden registrerte medikamenter (Relenza og Tamiflu) til bruk for behandling av influensa, eller som forebyggende behandling . Influensa er ikke livstruende for de fleste, men kan være farlig for noen grupper. Hepatitt A: Smitte, symptomer, behandling og vaksine. Behandlingen består først og fremst av ro og hvile og godt med drikke. Det er mulig å behandle influensa medikamentelt. Mytene om influensa og forkjølelse sirkulerer raskt i vinterkulden, akkurat som.


Får derimot en syk pasient en behandling, er nok han eller hun mer tilbøyelige . Influensa opptrer i epidemier og forekommer hyppigst i vintermånedene. Forkjølelse og influensa hører vinteren til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg