onsdag 17. januar 2018

Mat mot forkjølelse

Kilde: Mat Helse Tekst: Tekst Dag Viljen Poleszynski Her er enkle tips… Vi er nå inne i høysesongen for forkjølelser og influensa, og da er . Når forkjølelsen tar over, forsvinner gjerne smakssansen. C-vitamin, som beskytter kroppen mot forkjølelse.

Lindrer sår hals, demper hoste og bekjemper bakterier. Forskjellene Forkjølelse er en virusinfeksjon i slimhinnene i nese og hals. Grønn og sort te inneholder antioksidanter som er bra mot sykdom. Det er nesten som om kroppen min vet at nå er det på tide med en forkjølelse! KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals.


Et gammelt godt råd mot forkjølelse og hoste er å tygge varme . For noen kan forkjølelse og den litt tyngre influensaen bli et alvorlig problem. Du kan også bruke vanlig nesespray mot tett nese. Kyllingsuppe er et eksempel på næringsrik og lettspist febermat.


Dryss persille over maten, og få i deg ekstra C-vitaminer på en lett og god måte. VG NETT) Sterk indisk mat er den beste medisinen mot influensa og forkjølelse. Det mener den britiske forkjølelses-eksperten Ron Eccles.


Forkjølelse skyldes oftest et virus, men det kan en sjelden gang være en bakterie som.

SUNN FORNUFT: Hvis immunsystemet er svekket grunnet stress, . Forkjølelse smitter lett og de fleste av oss opplever å være forkjølet èn eller flere ganger i løpet av året. Vi blir aldri helt immune mot forkjølelse fordi . I likhet med Brantsæter, er Brynjulf Barexstein, lommelegens allmennlege, enig i at mat- og drikkevarer ikke har noen effekt mot forkjølelse. De fleste ayurvediske helseråd mot forkjølelse, hoste og sår hals dreier seg om å. FOREBYGG FORKJØLELSE: Den kan både bli kortere og mildere hvis du får i deg riktig mat og drikke.


Mat og drikke med mye sukker er ikke smart. Illustrasjon)Sjokolade kan være en viktig brikke i ny medisin mot forkjølelse ifølge britiske forskere. Det er også noen ting du kan gjøre for å holde kroppen bedre rustet mot de små. Snørret kan være god mat for bakterier som til vanlig finnes i øvre luftveier. Forkjølelse varer ofte bare noen dager, men kan være plagsom.


Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men symptomene kan lindres. Positive opplevelser med maten kan hjelpe. For eksempel å gi små smaksprøver av gangen. Ginger fås i forskjellige varianter, og er ganske herlig når man er forkjølet.


Leste en gang at ingefær ble gnidd mot kjønnsorganer for å øke . Synes du det blir for sterkt kan du prøve en skje honning mot forkjølelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg