torsdag 18. januar 2018

Smokk med navn mam

MAM Individual-smokker kan gjøres personlig med babyens navn eller et ordtak. Oppdag MAM-smokkeserien og finn den perfekte smokken for babyen din. Utviklet med barnetannleger og ortodontister for babyer i alle aldre.

Babynova 0-36mnd Rund smokk, symmetrisk lateks. Våre smokk med navn og produkter er anbefalt av barneleger og holder meget høy kvalitet. Se alle de originale smokkene med navn her og finn den perfekte Navnesmokk til barnet ditt.


Er veldig fornøyd med å ha de i barnehagen.

Sønnen vår vil bare bruke MAM-smokker og jeg fant ingen andre nettsteder som lager disse :-). Hvor bestille MAM smokk med navn på internett. MAM Smokker og Barnprodukter - SunneSmokker. BufretLignendeKjøp de lekre kvalitets smokkene fra MAM med motiv - vi har også tilbehør til smokkene, blant annet smokkebokser, tåteflasker og klips.


Lurer veldig på hvor på nettet kan man bestille mam smokker med. Ja, jeg har også bestilt fra navnsmokken,i gaver til venninner, og de har . Bambino Mam AB er et svensk datterselskap og heleid av Østerrikske. Nå kan du gjöre din MAM- smokk enda mer personlig!


Bilde av Philips Avent Smokk Nyfødt, Jente.

Bilde av Suavinex Rose et Bleu smokk pk (anatomisk lateks) mnd + . Du kan få mam classic, mam air og mam soft med navn (eller uten navn). Han liker godt air smokkene og det er eneste plassen jeg har funnet . MAM smokker med babyens navn på kan bestilles fra nettet! Da kan vi sikre oss at Mo sine smokker ikke forsvinner i BHG, fordi de tar feil :) Litt kjedelige, men likevel gøy at det står navnet hans på dem! Dere hadde Mam air smokker med navn, men i går fant jeg de ikke når jeg skulle bestille.


Kjempestort utvalg av smokker og smokkholdere til de aller minste. Sammenlign produkter i vårt store utvalg av smokker og tåteflasker for de minste barna. MAM, Tåteflaske, Anti Colic, 2ml, 2-pack, Blå.


Noen som kan fortelle meg hvordan selve smokken ser ut?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg