onsdag 31. januar 2018

Krem mot kviser

Kviser skyldes betennelse i hudens talgkjertler. Dannelsen av en kvise starter med at talgkjertelen blir tett. Behandlingstid ved bruk av antibiotika mot kviser varierer fra person til.

Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser. Kremer mot kviser har gjennomgående en lett uttørrende effekt på huden, men dette kan . Det finnes en rekke ulike produkter og behandlinger du kan forsøke mot kviser. Er man mye plaget med kviser bør man unngå å bruke fete kremer, for disse kan .

Mens de vasker, renser og påfører krem i fire uker, har vi fått hjelp av. Men reklamen gir inntrykk av at de hjelper mot kviser – lyver reklamen? Akne (kviser) opptrer oftest hos ungdom, men kan også forekomme hos voksne. Preparater med benzoylperoksid finnes som gel, krem og ansiktsvask. Det er flere kremer og oppløsninger som brukes til behandling av kviser.


En fordel med Benzoylperoxid er at det ikke er påvist resistens mot behandlingen. Ikke noe kviser, rød eller irritert hu og huden har heller ikke vært tør. Ikke klem på kvisene - dette kan gi arr og mer betennelse.


Unngå fete kremer og kosmetikk som tetter igjen porene.

Antibiotikatabletter kan også ha en viss effekt mot hudormer (komedoner) ved å dempe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg