torsdag 25. januar 2018

Stoffskiftet symptomer

Tristhet, tiltaksløshet, økt søvnbehov og forstoppelse er bare noen av symptomene på lavt stoffskifte. Det finnes en tilstand hvor blodprøver viser at stoffskiftet er på grensen til å være for lavt, men hvor det ikke er noen tydelig symptomer eller . NO: Stoffskifteproblemer er noe som stadig får mer oppmerksomhet i media, og det er spesielt lavt stoffskifte som har stått mest i fokus. Høyt stoffskifte betyr derimot at alle prosesser i kroppen går raskere enn normalt.


Det fører til symptomer som nervøsitet, hjertebank, skjelvinger, . Symptomer på for høyt stoffskifte og symptomer på for lavt stoffskifte. Lavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap.

Lavt stoffskifte behandles ved tilførsel av hormonet tyroksin (tablett). Høyt stoffskifte skyldes overproduksjon av hormoner i skjoldbruskkjertelen,. Symptomer på høyt stoffskifte; Behandling av høyt stoffskifte; Hva skjer videre? Når produksjonen av hormonene øker, vil det føre til at alle kroppens funksjoner går raskere.


Derfor kan høyt stoffskifte gi symptomer fra flere av kroppens . Lavt stoffskifte kan gi symptomer fra de fleste organer i kroppen. Behandling av lavt stoffskifte består i å erstatte mangelen på tyroksin fra skjoldbruskkjertelen . Fordi thyroksin påvirker hele kroppen, kan disse sykdommene gi en rekke ulike symptomer som ofte forveksles med andre sykdommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg