mandag 8. januar 2018

Atopisk eksem behandling

Hensikten med behandling av atopisk eksem er å lindre eller fjerne plagene eksemet gir og å forhindre komplikasjoner. De viktigste tiltakene er å tilføre den . Atopisk eksem er en tilstand med tørr, kløende og betent hud som oppstår hos personer med en følsom hudtype.

Atopisk eksem (også kalt barneeksem eller atopisk dermatitt) er en tilstand med tørr, kløende og betent hud. Ingen behandling kan kurere atopisk eksem, men . Ved atopisk eksem blir huden tørr, kløende og betent. Fuktighetskrem er viktig både for forebyggingen og behandlingen av atopisk eksem.

Mer enn ti prosent av norske barn plages av atopisk eksem i oppveksten, og forskningen har lett etter bedre medisiner for lidelsen i år. Eksem er en samlebetegnelse som omfatter ulike kløende hudsykdommer. De vanligste formene er atopisk eksem, kontakteksem, seborroisk . Hør professor Ingvard Wilhelmsen fortelle om kortison- og steroidbehandling. Sol, sommer og ferie er ofte en meget bra behandling av atopisk eksem. Atopisk eksem er en tilstand med tørr, kløende hud som særlig rammer barn.


Det finnes god behandling som kan lindre symptomene. Atopisk eksem er en kronisk hudsykdom med et svært varierende sykdomsforløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg