søndag 28. januar 2018

Kraftig forkjølelse

Slik vet du forskjell på forkjølelse og influensa. Er du bare kraftig forkjølet eller har du fått influensa? Slik vet du forskjell på forkjølelse og . Det kribler i halsen, kinnene gløder og et kraftig nys er på vei. Forkjølelse varer ofte bare noen dager, men kan være plagsom.


Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men symptomene kan lindres. Generelt er influensa verre og mer langvarig enn forkjølelse, og symptomer.

FORKJØLET PÅ JOBBEN: De fleste kan gå på jobb med en vanlig forkjølelse, men bør ta litt. Man kan få litt feber ved en kraftig forkjølelse. Vært forkjølet, for dager siden gikk dette over i hoste. Har i perioder stikkende smerter inni brystet på v. Hva er egentlig forskjellen på influensa og forkjølelse? Flere av symptomene er like, men det er likevel klare forskjeller som skiller den ene fra den andre.


Forkjølelse er en smittsom virussykdom som rammer de øvre luftveiene, hovedsakelig nesen og nesesvelget. Det mest karakteristiske sykdomstegnet er . Influensa er bare en kraftig forkjølelse.

Influensa, en annen øvre luftveisinfeksjon, forårsakes av andre typer virus enn forkjølelse, og er mye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg