mandag 29. januar 2018

Kan ikke bli gravid

Nei, det klarer jeg ikke, skriver en bruker i vårt forum Barnimagen. Noen studier har også vist at det kan ta lengre tid før du blir gravid hvis du . Ikke alle blir gravide selv om de går inn for det.

Dette kan vere med på å avgjøre om du blir gravid eller ikke. De er tre vanlige områder der det kan være noe galt og som kan gjøre det vanskelig å bli gravid. Listen under er imidlertid ikke komplett, og det . Hvis dere ikke har prøvd å få barn så lenge, kan det hende legen vil at.

Se om du ikke kan kopiere den manuelt ved å markere lenken og kopiere via meny eller tastatur. For at en kvinne skal bli gravi må mange ting skje til rett tid. Har du prøvd en stun men kan ikke bli gravid? Du er ikke alene, faktisk opplever ett av syv par at de ikke kan bli gravid når de prøver. Opplever dere det som vanskelig å bli gravid?


Omlag av par i fruktbar alder vil oppleve vanskeligheter med å bli gravid. Noen ganger blir man ikke gravid selv om man lengter etter barn, har sluttet med prevensjon og. Det kan være frustrerende og oppleves som en påkjenning.


Det kan være mange årsaker til at man ikke blir gravid.

I en del tilfeller finner man heller ikke noen klar grunn til at par ikke klarer å oppnå . Har du for lavt stoffskifte, blir du ikke så lett gravid. Noen studier har også vist at det kan ta lengre tid før du blir gravid hvis du inntar alkohol i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg