tirsdag 9. januar 2018

Magnesium

Magnesium (Mg) er et mineral som fungerer som en kofaktor for mange enzymer, er viktig for forbrenning av karbohydrat, signaloverføring i . Magnesium er et lettmetall med valens som har mange likhetstrekk med kalsium. I mineralriket kan magnesium også erstatte toverdig jern (Fe2+).

Magnesium er involvert i over 3metabolske prosesser i kroppen og blir derfor kalt, Mestermineralet. Hva er da tegnene på at du har for lite . Magnesium er et viktig mineral i kroppen vår. Magnesium inngår i det grønne fargestoffet klorofyll, derfor er blant annet grønne grønnsaker gode .

Magnesium er det fjerde mest alminnelige stoff i kroppen. Kroppen inneholder omkring gram magnesium. Halvparten finnes i bein, og den andre halvparten . Magnesium er et viktig mineral i kroppen. Hos noen personer kan det oppstå situasjoner med magnesiummangel.


Stoffet i vannet var magnesiumsulfat (MgSO4), og fikk etter hvert navnet Epsomsalt. I 17fastslo engelske Joseph Black at magnesium var et grunnstoff. Are you getting enough magnesium in your diet? WebMD explains the importance of this mineral to your heart and blood pressure, how much .

Mineralet, som ofte omtales som nøkkelmineral, er nemlig nødvendig i mer enn 300 . Hvis kroppen din mangler magnesium vil kroppen din ikke klare å ta opp andre mineraler - og rundt 3funksjoner i kroppen din kan slutte å fungere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg