torsdag 11. januar 2018

Treg mage barn

Forstoppelse hos barn kan være veldig vondt for barnet, og som foreldre kan man bli veldig fortvilet. Treg mage hos barn er slitsomt, både for foreldrene og barna, og det er ganske mange som opplever dette. Treg mage er ei problemstilling mange foreldre kjem med.

Og det kan vere vondt å sjå når ditt vesle barn strevar så tårene sprett for å få ut . Gutten vår på år har de siste ukene hatt hard mage, dette har ført til at. Banan virker ulikt på barn, noen blir en treg av det andre renner det. BufretLignendeVanlig behandling er avføringsmidler, og gode råd for å forebygge at barnet får forstoppelse flere.

Forstoppelse defineres som treg, hard eller sjelden avføring. Treg mage er ikke enkelt om det gjelder en selv eller babyer og barn. Det er vondt, man blir sur og grinete og ikke lett å ha med å gjøre. Barnet får flere avføringer og mindre smerter i magen. I en studie av barn med forstoppelse, hadde kun av fremdeles forstoppelse etter å ha spist fiberrik . Hva har dere brukt når barnet deres har hatt hard mage?


Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Artikler, mengder av videoer og symptomsjekker på ett ste utviklet av norske leger. Ved forstoppelse har barnet sjeldnere avføring enn vanlig og den er har tørr og vanskelig å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg