fredag 26. januar 2018

Allergisk astma

Mange astmatikere har også allergiplager (allergisk rhinitt), og motsatt. Hvis du fortsatt har plager av din astma eller allergi etter at behandlingen er igangsatt, les . Astma og allergi kan gi symptomer som tung pust, hoste, kløe, tett nese og utslett.

Det finnes behandling mot plager knyttet til astma og allergi. Hvis du har problemer med å puste i en allergisesong, kan du ha allergisk astma. Allergisk astma er astma som utløses av en allergisk reaksjon Det. Er det en allergi som har løst ut den bronkiale hyperreaktiviteten, blir denne i tillegg også såkalt uspesifikk, .

Allergi er en tilstand der kroppens immunforsvar reagerer unormalt eller for kraftig på et stimulus. Ofte melder symptomene på astma seg i barndommen, men man kan få astma også i voksen alder. Du har økt risiko for å få sykdommen hvis dine foreldre og søsken har astma.


Reagerer på både bjørk og gress, med allergisk astma. Er kortisonsprøyter den beste og eneste behandling jeg kan få? Det er en relativt vanlig sykdom hos både barn og voksne.


Allergisk astma, eller så kallad atopisk astma, är den vanligaste typen av astma hos barn och ungdomar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg