fredag 19. januar 2018

Kviser

Kviser er så vanlig at de færreste tenker på det som . Kviser har det med å dukke opp når det passer minst, og grunnene til at de oppstår kan være mange. Iblant kan kviseutbrudd skyldes psykiske .

Det er vanligst å få kviser der hvor det finnes flest og størst talgkjertler. Det vil si i ansiktet, på ryggen og på brystet. Valg av behandling av kviser avhenger av alder, alvorlighetsgra andre sykdommer og om man har tendens til arrdannelse.


Kviser, eller akne kan deles inn i mil moderat og alvorlig akne.

Kviser (akne vulgaris) er en av de vanligste hudsykdommene i befolkningen. I denne artikkelen diskuteres årsak, hyppighet og forløp av akne. Kvisene ble et så stort problem for Odd Arild Levang (19) at han fikk dårlig selvtillit.


Men så prøvde han noe som fikk kvisene til å forsvinne. Kviser er et vanlig problem, og de aller fleste av oss får kviser på et eller annet tidspunkt i livet. Det finnes en rekke ulike produkter og behandlinger du . Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i - 19-årsalderen.


Heretter avtar den gradvis hos de fleste, og problemene slutter som oftest omkring . Kviser (acne) oppstår ved betennelse i talgkjertlene.

Betennelsen kommer i store talgkjertler på grunn av uorden i den normale bakteriefloraen og et kraftig . Kviser er noe jeg er lidenskapelig opptatt av siden jeg har hatt en endeløs kamp mot disse stygge røde fjellene hele livet. PLEIE MOT KVISER: Det kan være fortvilende å ha uren hu men det finnes både hudpleie og legemidler som kan hjelpe deg med problemet. Akne – kviser er en vanlig, sammensatt hudlidelse som skyldes betennelse i talgkjertelen. De fleste opplever å få akne i puberteten grunnet økt testosteron . Kviser (akne) debuterer hos de fleste i puberteten, og karakteriseres ved forekomst av kviser (pustler) og hudormer (komedoner). Tilstanden har et karakteristisk utseende, og det er derfor oftest lett å stille diagnosen.


Den vanligste formen kalles på latin acne . De fleste tenåringer får kviser, eller akne som det også kalles. Synes du kvisene er skjemmende eller er bekymret for arr, finnes . Unngå å klore på eller klemme ut innholdet i kvisene. Komedoner fjernes ved vanlig behandling; Naturlig sol og høyfjellssol kan dempe akne, men gir tendens til . SIDE2): De fleste har vel opplevd å få en kvise eller to. Særlig i puberteten er det noen som blir hardere rammet enn andre og det verserer . Du trenger ikke være plaget av kviser, behandling finnes.


Hudlegene hos Aleris tar problemet ditt på alvor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg