fredag 28. juli 2017

Svangerskapet

Badetøy Truser og støttebelte Babyklær, leker og tilbehør Strømpebukser og tights Ammeklær i ull Amme-BHer Slideshow Mammaklær . Retten til informasjon og medvirkning i svangerskap og fødsel . Magen fra uke til ukeDette bør du vite om blødninger i svangerskapet - Babyverden.

BufretLignendeDette bør du vite om blødninger i svangerskapet. Blødning betyr ikke nødvendigvis spontanabort, men har du også magesmerter øker faren for at det går galt. Svangerskap (eller graviditet) hos mennesker varer til uker, ca.


Følg både din egen og babyens utvikling uke for uke gjennom hele svangerskapet.

Så lenge svangerskapet utvikler seg normalt, kan du ha sex så ofte du vil under hele svangerskapet. Et normalt svangerskap er et svangerskap med lav risiko for . Hvis du er bekymret fordi du drakk alkohol i begynnelsen av svangerskapet, bør du snakke med jordmor eller lege. Ikke gå med bekymringen for deg selv, du . Bruk av snus i svangerskapet har også negativ . Du gir barnet den beste starten hvis du avstår fra alkohol i svangerskapet. Forskning viser at selv i små mengder kan alkohol forstyrre utviklingen av barnets . Et godt og variert kosthold som sørger for nok vitaminer og mineraler er viktig når du er gravid.


Her er noen råd om gode matvaner i svangerskapet.

Sex er ufarlig for både foster og den gravide i et normalt svangerskap. Dersom du opplever blødninger i svangerskapet bør du unngå samleie og oppsøke lege. Narkotika- og legemiddelmisbruk i svangerskapet. Rusmiddelbruk under graviditet fører til økt forekomst av . Diabetes i svangerskapet assosieres med økt risiko for dødfødsler og andre svangerskapskomplikasjoner. Ikke alle svangerskap forløper uten skjær i sjøen.


Vi har samlet de vanligste komplikasjonene som kan oppstå i løpet av graviditeten. Antibiotika er de reseptpliktige legemidler som er mest brukt i svangerskapet. Det er derfor viktig å undersøke om antibiotikabruk under . Jeg tror et at de spørsmålene som har dukket opp hyppigst de siste ukene er om man faktisk har sex under et svangerskap, eller om det . Andelen gravide som røykte ved starten av svangerskapet i Norge er redusert fra til fem prosent fra 19til 2015.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg