mandag 24. juli 2017

Brennkopper barn bilder

Det er en av de vanligste hudinfeksjonene hos barn. Brennkopper er en overflatisk betennelse i huden forårsaket av bakterier. Brennkopper rammer oftest barn, og er veldig smittsomt når man har fuktige blemmer.

Ved brennkopper får barnet gjerne blemmer i ansiktet, på hendene og på armer og ben. Vis større bildeBrennkopper (impetigo) er en betennelse i huden som skyldes bakteriene stafylokokker. Alle kan få brennkopper, men det rammer mest barn.


Det finnes to former for brennkopper, bulløs og ikke-bulløs.

Barn med andre hudsykdommer som atopisk eksem er spesielt utsatt fordi bakteriene som forårsaker brennkopper trenger inn gjennom små sår i huden. Brennkopper (impetigo) er væskefylte blemmer eller sår i huden som skyldes infeksjon med bakterier. Brennkopper smitter lett og barn bør holdes . Brennkopper (impetigo, brannkopper) er en overflatisk infeksjon som skyldes bakterier.


Brennkopper er spesielt vanlig hos barn med atopisk eksem. Brennkopper (impetigo) er overflatiske hudinfeksjoner som vanligvis er. Lite smittsomt blant voksne, moderat smittsomt blant barn og svært . Brennkopper er en ufarlig men svært smittsom bakteriell infeksjon i de øvre lag av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg